Renewen-Eco K&R

Intrare sigură și fiabilă în lumea energiilor regenerabile. Sistem fotovoltaic pentru o casă familială celor care doresc o factură de energie electrică de 0 lei. Societatea noastră este o companie inovativă, cu potențial și dorință de dezvoltare continuă, care vrea să aducă la cunoştinţa tuturor, beneficiile economice şi ecologice ale sistemelor cu energie regenerabilă.

Prețul panoului fotovoltaic

În ultimii ani, prețul panourilor fotovoltaice a suferit modificări semnificative, într-o direcție pozitivă în ceea ce privește clienții. Prețurile panourilor fotovoltaice au scăzut drastic, la aproximativ jumătate, începând cu anul 2009, datorită cererii foarte mari. În Orientul Îndepărtat, în această perioadă au fost create multe linii de producție de panouri fotovoltaice, care de atunci în continuu produc foile de siliciu, care este baza panoului fotovoltaic. Între timp, numărul producătorilor de pe piața mondială s-a multiplicat brusc, ceea ce a impus și producătorilor din vestul Europei reducerea prețurilor panourilor fotovoltaice, ca să poate concura cu prețurile mai mici ale producătorilor chinezi.

Preturile sistemului fotovoltaic în anul 2020

Cât costă un sistem de 3kw? Sau sunteți interesat de prețul unui sistem mai mare, de până la 10kw? Selectați Pur și simplu dimensiunea și tipul sistemului, care vă interesează.

În prețurile sistemelor fotovoltaice sunt incluse invertorul și panourile. Structura sistemelor de susținere variază de la o casă la alta, așa că numai după contactare și evaluări la faţa locului vă vom trimite ofertă de preț și oferim instalare completă.

Calculator panou fotovoltaic: ce randament trebuie să aibă sistemul fotovoltaic?

Consumul lunar, dimensiunile estimate a sistemului, perioada de amortizare, și cât de mult contribuie la reducerea emisiilor de dioxid de carbon

Renewen-Eco K&R

1 RON
factura
1 kWp
Putere instalata
1 ani
randamentul investițiilor.

Preț invertor

Prețul invertorului este de 13-30% din totalul prețului sistemului fotovoltaic, în funcție de dimensiunea sistemului. Cu cât este mai mic sistemul fotovoltaic, cu atât prețul invertorului reprezintă mai mult din prețul total al întregului sistem.

 

Chiar dacă panoul fotovoltaic produce energie din lumina soarelui, tot nu avem nimic de-a face cu această energie. Curentul direct rezultant trebuie mai întâi convertit la curent alternativ, aceasta este funcția invertorului.

Webshop fotovoltaice Renewen-Eco

Ați dori să cumpărați un sistem fotovoltaic? Ați găsit webshop-ul potrivit.

Am lansat Webshop-ul Renewen-Eco K&R în 2020 cu scopul de a face mai rapidă și mai ușoară comerțul online de module fotovoltaice, invertoare, accesorii de montare și produse complementare pentru acestea. Magazinul web Renewen-Eco K&R este conceput în principal pentru profesioniști din vânzările și executarea sistemelor fotovoltaice. După înregistrare, vor putea achiziționa componente ale sistemului fotovoltaic la un preț mai mic decât prețurile din listă. Webshop-ul Renewen-Eco K&R acceptă comenzi și de la persoane fizice. Compania noastră comercializează sisteme fotovoltaice încă din 2020, oferă produse la prețuri competitive, de la mai mulți producători.

Vă dorim cumpărături plăcute!
Renewen-Eco

Program panouri fotovoltaice și sistem fotovoltaic casa verde

Programul de finantare pentru Sisteme fotovoltaice ofera persoanelor fizice o finantare de pana la 20.000 lei (max 90% din valoarea lucrarii) pentru instalarea de panouri fotovoltaice, cu o contributie proprie incepand de la 2.223 lei. Pentru informatii suplimentare vizitati pagina web al AFM sau sa ne contactati.
Dacă doriți să vorbiți cu instalatori care sunt autorizați pentru proiectul casa verde, vă rugăm să ne contactați la adresa office@renewen-eco.ro sau să ne sunați la nr. telefon: 0784630034.

Servicii

  • Transport:

    livrăm produse în toată România, termenul de livrare este de aproximativ 2 săptămâni, în funcție de produs și cantitate. Un palet contine în medie 30 de panouri fotovoltaice. Dacă ați cumpărat prin webshop, acesta vă calculează automat costurile de livrare.

  • Instalare:

    În județele Arad, Bihor și Timiș efectuăm evaluare și montare completă. Costul instalării depinde de dimensiunea sistemului. Instalăm atât sisteme Ongrid cât și Offgrid.

  • Documentație:

    Dacă doriți să instalați sistemul fotovoltaic în județele Arad, Bihor sau Timiș, și să îl conectați la furnizorul dvs. de energie electrică, noi o să ne ocupăm de documente.În celelalte județe, vă putem ajuta prin consultație telefonică.