TRAINING CENTER

– pentru sisteme fotovoltaice –

Bine ai venit la Training Center!

Aici găsești informații utile și centralizate cu privire la instalarea și punerea în funcțiune a diferitelor invertoare.

Înregistraeză-te în mod GRATUIT pe site-ul nostru pentru a te bucura de beneficiile Training Centrelui:

training center
  • Acces nelimitat la informații centralizate. Nu mai trebuie să te stresezi să aduni informații din diferite părți. Noi am făcut totul pentru tine astfel încât să le ai ușor la îndemână.

  • Conținut disponibil în diferite formate. După necesitate și dorință poți apela la formate scrise și la formate video. Noi am adunat tutoriale video, manuale de utilizare și fișe tehnice la un loc ca să îți ușurăm procesul de căutare și informare.

  • Muncă eficace și ușoară. După studierea materialelor, vei avea o imagine clară asupra configurarea invertoarelor destinate sistemelor fotovoltaice, asupra pașiilor punerii în funcțiune a sistemelor, asupra tuturor accesoriilor neceasere instalării. Acesta permite lucrarea într-un mod rapid și eficient.

Știm că oricât de detaliate ar fi descrierile sau oricât de meticulos ar fi explicat procesul de instalare în tutorialele video, întotdeauna vor exista probleme pe care nu le abordează. De aceea, te încurajăm, să ne contacezi cu multă încredere cu orice întrebare tehnică. Suportul tehnic îți stă la dispoziție între orele 08:00 – 18:00 de Luni până Vineri.

Îți dorim informare și vizionare plăcută!