Tel: 0040771002831  Email: office@renewen-eco.com 

Renewen-Eco K&R

Üdvözöljük a napelem rendszerek egyik vezető forgalmazójánál a modern napelem rendszer szerelők számára. Tudatában vagyunk annak, hogy milyen fontos, hogy magas színvonalú és költséghatékony megoldásokat kínáljunk azoknak, akik tisztább energiával látják el a földet. Küldetésünk, hogy megkönnyítsük Önnek a hozzáférést az iparág legjobb paneljeihez, invertereihez és rögzítő rendszereihez, hogy Ön jól végezhesse el a munkáját.

   Fotovoltaikus panelek  Trina Solar


  Longi Solarr

  A napenergia-iparban szerzett sokéves tapasztalatunkkal hírnevet szereztünk a kiváló minőségű termékek, a kivételes ügyfélszolgálat és a szakértői műszaki támogatás terén. Megbízható gyártók kiterjedt hálózata biztosítja, hogy a legújabb és legjobb napelemes berendezéseket tudjuk beszerezni és szállítani. Akár lakossági, akár kereskedelmi rendszert telepít, nálunk minden megtalálható, ami szükséges ahhoz, hogy projektje sikeres legyen.

  Webáruházunkban fotovoltaikus panelek és inverterek széles választékát megtalálja, amelyek mindegyike kifejezetten az Ön létesítményének egyedi követelményeihez igazodik. A nagy teljesítményű, innovatív cellatechnológiával rendelkező panelektől a fejlett biztonsági funkciókkal ellátott, energiahatékony inverterekig minden megtalálható nálunk, amire szüksége van. Ezen túlmenően a rögzítő rendszereinkkel biztos lehet benne, hogy a panelek a legzordabb időjárási körülmények között is rögzítve maradnak.

  Mint értékes ügyfelünk, exkluzív hozzáférést élvezhet kedvezményes árainkhoz, amelyek által verhetetlen ár-érték arányt biztosítunk Önnek..

  2020-ban elindítottuk a Renewen-Eco K&R webáruházat azzal a céllal, hogy gyorsabbá és egyszerűbbé tegyük a fotovoltaikus modulok, inverterek, szerelési tartozékok és kiegészítő termékek online kereskedelmét.

  Cégünk 2020 óta foglalkozik fotovoltaikus rendszerek értékesítésével, és több gyártó versenyképes árú termékeit kínálja.


  Fotovoltaikus rendszerek

  Tudatában vagyunk a gyors és hatékony szállítás fontosságának, ezért átfogó logisztikai hálózattal rendelkezünk, hogy a lehető leggyorsabban eljuttassuk Önnek a berendezéseket. Szakértői csapatunk mindig rendelkezésre áll, hogy szakszerű tanácsokkal és segítséggel álljon rendelkezésére, hogy Ön magabiztosan vásárolhasson.

  Mint értékes ügyfelünk, exkluzív hozzáférést élvezhet árainkhoz, így verhetetlen ár-érték arányt biztosítunk Önnek. Hiszünk az átláthatóságban, így biztos lehet benne, hogy az ár, amit fizetni fog, az valóban az az ár, amelyet feltüntetve lát. 

  Inverterek

  Huawei Inverters

  Shop Now

  Growatt Inverters

  Shop Now

  FoxEss Inverters

  Shop Now
  A Huawei és a Fox ESS inverterek a napenergetika területének vezető márkái, és a kivitelezők világszerte nagyra értékelik őket. Ezek az inverterek nagy teljesítményűek és megbízhatóak, így ideálisak a fotovoltaikus berendezések telepítésére irányuló projektekhez. Ezen inverterek széles típusválasztékot kínálnak, amelyek mindegyike az ügyfelek egyedi igényeihez és egyedülálló projektjeikhez igazodik. Ezen márkák inverterei egyszerűen telepíthetők és karbantarthatók, így ideálisak azon kivitelezők számára, akik egyszerűsíteni szeretnék a munkájukat és minőségi megoldásokat kínálnak ügyfeleiknek.


  Ebben az online áruházban Huawei és Fox ESS inverterek széles választékát kínáljuk versenyképes áron, így a kivitelezők megvásárolhatják a projektjeikhez szükséges termékeket. Áruházunk ezen felül műszaki támogatást és képzési szolgáltatásokat kínál a kivitelezők számára, hogy optimalizálhassák tudásukat és sikeresen fejleszthessék vállalkozásukat. Ha Ön szerelő, és szeretne többet megtudni a Huawei és a Fox ESS inverterekről, meghívjuk Önt, hogy látogasson el az online áruházunkba, ahol megismerheti az összes elérhető terméket és szolgáltatást.


  Szeretne fotovoltaikus rendszert vásárolni? Akkor megtalálta a megfelelő webáruházat.

  Vállalatunk elkötelezett a fotovoltaikai ipar növekedésének támogatása mellett, ezért folyamatosan beruházunk a kutatásba és fejlesztésbe, hogy a legújabb és legjobb termékeket és szolgáltatásokat kínálhassuk Önnek. Hiszünk abban, hogy mindenkinek biztosítani kell a tiszta, megújuló energiához való hozzáférést, ezért elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a napenergiát olcsóbbá és mindenki számára elérhetőbbé tegyük.

  Mindent egybevetve, olyan áruház vagyunk, amely  a fotovoltaikus rendszerek telepítői számára  hozzáférést biztosít a kiváló minőségű termékekhez, szakértői technikai támogatáshoz és verhetetlen árakhoz. Szenvedélyesen rajongunk a megújuló energiáért, és azért vagyunk itt, hogy segítsünk Önnek céljai elérésében. Regisztráljon most, hogy élvezhesse az értékes ügyfélként járó összes előnyt, és saját maga tapasztalja meg a különbségeket.

  2020-ban elindítottuk a Renewen-Eco K&R Webáruházat, hogy gyorsabbá és egyszerűbbé tegyük a fotovoltaikus modulok, inverterek, szerelési tartozékok és kiegészítő termékek online kereskedelmét. A Renewen-Eco K&R webáruház elsősorban fotovoltaikus rendszerek értékesítésével és kivitelezésével foglalkozó szakemberek számára készült. Regisztráció után a listaáraknál alacsonyabb áron vásárolhatják meg a fotovoltaikus rendszer tartozékait. A Renewen-Eco K&R Webáruház magánszemélyek rendeléseit is fogadja. Cégünk 2020 óta foglalkozik fotovoltaikus rendszerek értékesítésével, több gyártó termékeit kínálja versenyképes áron.

  Kellemes vásárlást kívánunk!
  Renewen-Eco