E-mail: office@renewen-eco.com Tel +36306042271
RON

Renewen-Eco K&R

Üdvözöljük a napelem rendszerek egyik vezető forgalmazójánál a modern napelem rendszer szerelők számára. Tudatában vagyunk annak, hogy milyen fontos, hogy magas színvonalú és költséghatékony megoldásokat kínáljunk azoknak, akik tisztább energiával látják el a földet. Küldetésünk, hogy megkönnyítsük Önnek a hozzáférést az iparág legjobb paneljeihez, invertereihez és rögzítő rendszereihez, hogy Ön jól végezhesse el a munkáját.

  Partnerségi program a rendszer telepítők számára

  • Lépjen kapcsolatba velünk

   Panoului fotovoltaic

  A napenergia-iparban szerzett sokéves tapasztalatunkkal hírnevet szereztünk a kiváló minőségű termékek, a kivételes ügyfélszolgálat és a szakértői műszaki támogatás terén. Megbízható gyártók kiterjedt hálózata biztosítja, hogy a legújabb és legjobb napelemes berendezéseket tudjuk beszerezni és szállítani. Akár lakossági, akár kereskedelmi rendszert telepít, nálunk minden megtalálható, ami szükséges ahhoz, hogy projektje sikeres legyen.

  Webáruházunkban fotovoltaikus panelek és inverterek széles választékát megtalálja, amelyek mindegyike kifejezetten az Ön létesítményének egyedi követelményeihez igazodik. A nagy teljesítményű, innovatív cellatechnológiával rendelkező panelektől a fejlett biztonsági funkciókkal ellátott, energiahatékony inverterekig minden megtalálható nálunk, amire szüksége van. Ezen túlmenően a rögzítő rendszereinkkel biztos lehet benne, hogy a panelek a legzordabb időjárási körülmények között is rögzítve maradnak.

  În calitate de client valoros, vă veți bucura de acces exclusiv la prețurile noastre preferentiale, oferindu-vă un raport calitate-preț imbatabil.

  Am lansat Webshop-ul Renewen-Eco K&R în 2020 cu scopul de a face mai rapid si mai usor comerțul online de module fotovoltaice, invertoare, accesorii de montare și produse complementare pentru acestea

  Compania noastră comercializează sisteme fotovoltaice încă din 2020 si oferă produse la prețuri competitive de la mai mulți producători.


  Fotovoltaikus rendszerek

  Tudatában vagyunk a gyors és hatékony szállítás fontosságának, ezért átfogó logisztikai hálózattal rendelkezünk, hogy a lehető leggyorsabban eljuttassuk Önnek a berendezéseket. Szakértői csapatunk mindig rendelkezésre áll, hogy szakszerű tanácsokkal és segítséggel álljon rendelkezésére, hogy Ön magabiztosan vásárolhasson.

  Mint értékes ügyfelünk, exkluzív hozzáférést élvezhet árainkhoz, így verhetetlen ár-érték arányt biztosítunk Önnek. Hiszünk az átláthatóságban, így biztos lehet benne, hogy az ár, amit fizetni fog, az valóban az az ár, amelyet feltüntetve lát. 

  Invertorok

  Invertoarele Huawei si Sungrow sunt marci de top in domeniul energiei solare si sunt foarte apreciate de instalatori din întreagă lume. Aceste invertoare oferă performanta si fiabilitate ridicata, ceea ce le face ideale pentru proiectele de instalare a sistemelor fotovoltaice. Aceste invertoare oferă o gama variata de modele, fiecare dintre ele adaptat nevoilor specifice ale clienților si proiectelor lor unice. Invertoarele acestor mărcii sunt usor de instalat si de intretinut, ceea ce le face ideale pentru instalatorii care își doresc sa simplifice munca si sa ofere solutii de inalta calitate clientilor lor.

  In acest magazin online, oferim o gama larga de invertoare Huawei si Sungrow la preturi competitive, astfel incat instalatorii sa poata achizitiona produsele de care au nevoie pentru proiectele lor. In plus, acest magazin ofera servicii de suport tehnic si instruire pentru instalatori, astfel incat acestia sa poata sa isi optimizeze cunostintele si sa isi dezvolte activitatea cu succes. Daca esti instalator si esti interesat sa afli mai multe despre invertoarele Huawei si Sungrow, te invitam sa accesezi acest magazin online pentru a descoperi toate produsele si serviciile disponibile.

  Tudj meg többet


  Szeretne fotovoltaikus rendszert vásárolni? Akkor megtalálta a megfelelő webáruházat.

  Vállalatunk elkötelezett a fotovoltaikai ipar növekedésének támogatása mellett, ezért folyamatosan beruházunk a kutatásba és fejlesztésbe, hogy a legújabb és legjobb termékeket és szolgáltatásokat kínálhassuk Önnek. Credem că toată lumea ar trebui să aibă acces la energie curată și regenerabilă, și de aceea ne angajăm să facem ca energia solară să fie mai ieftină și mai accesibilă pentru toată lumea.

  Mindent egybevetve, olyan áruház vagyunk, amely  a fotovoltaikus rendszerek telepítői számára  hozzáférést biztosít a kiváló minőségű termékekhez, szakértői technikai támogatáshoz és verhetetlen árakhoz. Szenvedélyesen rajongunk a megújuló energiáért, és azért vagyunk itt, hogy segítsünk Önnek céljai elérésében. Regisztráljon most, hogy élvezhesse az értékes ügyfélként járó összes előnyt, és saját maga tapasztalja meg a különbségeket.

  2020-ban elindítottuk a Renewen-Eco K&R Webáruházat, hogy gyorsabbá és egyszerűbbé tegyük a fotovoltaikus modulok, inverterek, szerelési tartozékok és kiegészítő termékek online kereskedelmét. A Renewen-Eco K&R webáruház elsősorban fotovoltaikus rendszerek értékesítésével és kivitelezésével foglalkozó szakemberek számára készült. Regisztráció után a listaáraknál alacsonyabb áron vásárolhatják meg a fotovoltaikus rendszer tartozékait. A Renewen-Eco K&R Webáruház magánszemélyek rendeléseit is fogadja. Cégünk 2020 óta foglalkozik fotovoltaikus rendszerek értékesítésével, több gyártó termékeit kínálja versenyképes áron.

  Kellemes vásárlást kívánunk!
  Renewen-Eco